Underbara helg!

Jag måste verkligen dela med mig av den riktigt fantastiska helgen jag haft (egentligen torsdag till tisdag, så det var en väldigt långvarig glädje)!
Det började alltså i torsdags, då jag gick på Pipeline för att se den fantastiska Jakob Hellman. Där träffade jag en människa jag en människa jag varit bekant med (på nivån "hejsan") sen jag var ungefär åtta, och ända sen jag såg henne då har jag beundrat henne för hennes unika stil och personlighet, och på senare tid även hennes talang för att skriva. Jag var där ensam, hon var där ensam, så när vi träffade varandra bestämde vi oss för att vi kunde vara ensamma tillsammans istället. Det var riktigt fantastiskt att få prata med en så fin människa och få se en musiker man verkligen älskar tillsammans med denne, istället för att behöva vara alldeles ensam. Jag fick alltså se den fantastiska Jakob Hellman, prata med honom, få en signatur på den fina Hellman-tshirten och lära känna en inspirerande människa lite bättre. Det var en magisk kväll, jag tror aldrig jag varit så lycklig i musiken, känt hjärtat pumpa kärlek för några toner från en gitarr och en röst. Aldrig har jag fått såna lyckliga, varma tårar i ögonen av att höra en låt, aldrig. Naturligtvis var jag beredd på att det skulle vara helt otroligt, men ändå blev det så mycket bärre än jag någonsin kunde tro. Han är verkligen magisk, den där Hellman...
Även nästa dag tog mig med häpnad, då Eriks snälla föräldrar gav mig en tidig födelsedagspresent i form av inträde till HEATs spelning på Stadshuset. Det var helt otroligt bra - scennärvaron, scenkänslan, kontakten med publiken, musiken - allt var felfritt. Synd bara att ljudet krånglade lite, men det gjorde inte alltför mycket, för Erik Grönwall visste minsann hur man skulle få det att funka i alla fall! Inte nog heller med att man fick en otrolig upplevelse bara av att se dem spela, utan vi fick tillochmed komma in i logen och prata med bandet i nästan en timme, bara sådär. Grymt trevliga, jordnära killar, det var verkligen jättetrevligt (och naturligtvis lite underligt, då det inte är varje dag man kan säga att "Idag bjöd Erik Grönwall på cola, sen pratade jag med HEAT"). Självklart var det ju mest Eriket mitt som fick konversera, men jag kastade mig minsann in och pratade lite jag också - man kan ju inte missa chansen liksom!
Följande dagar var så underbara bara för att jag har haft trevliga människor omkring mig, fått äta god mat och haft det riktigt skönt. Jag hoppas det håller i sig ett tag, för nu känns det som att allt är väldigt underbart - livet i stort är bara så skönt!
Nu känner jag dock att jag babblat alltför mycket om alltför lite... Istället för att fortsätta så det blir alldeles för mycket om alldeles för mycket, skall jag bege mig mot frysen och leta fram herrarna Ben och Jerry, kvällens goda sällskap!

Godnatt, kära värld. Dröm vidare om det ni vill nå, och vet ni inte vad det är ännu, så dröm vidare om att få drömma, för man kan aldrig drömma för mycket!

RSS 2.0