Gymnasieintagning

Ohoohy~!
    I torsdags fick jag ett brev hemskickat, från kommunen, i vilken det stod om jag kommit in på min i första hand sökta linje eller inte. Estet-Musik på Hedbergska blir det, eftersom jag kom in där! Inte direkt oväntat, med 210 poäng över intagningspoängen - jag hade kommit in på de andra sökta linjerna också. Glad å mina kära vänners vägnar är jag också, eftersom de kom in på de linjer de sökt! 
    Igår stod det i tidningen vilka elever som kommit in på alla linjer på skolorna, och bland de jag ska gå med känner jag... ingen. Det blir intressant att se hur det går, att börja i en helt nu klass nu igen, efter att ha gjort det för ett år. Den stora skillnaden nu är då att jag faktiskt inte har någon jag redan känner att hålla mig till, men jag tror det går bra ändå. Med tanke på hur social och sällskapskrävande jag är, så lär jag i värsta fall tvinga till mig nya kompisar. Är man som jag så är man!

Nu har jag förresten jobbat en vecka på Sibylla, och trots min oförmåga att vara duktig på saker i allmänhet, så går det ändå rätt bra. De som jobbar där är trevliga, och tar åtminstome inte död på mig för att jag är klumpigare än en elefant på enhjuling - Tacka Gud för det.
    En vecka till nu, 11-16 är arbetstiderna, sen är det slut med jobb. Det har inte varit så jobbigt egentligen, utan helt okay, men det ska bli skönt att få ta det lugnt ändå! Dessutom behöver jag inte oroa mig över matlåda och så efter denna vecka - trots att jag jobbar i ett matkök måste jag ta med mig egen mat, eftersom de bara har en vegetarisk burgare. Jag har testat den och den var väldans god, men att äta den varje dag i en vecka nu är kanske inte det mest optimala, så jag tar matlåda med mig istället.
     Nog pratat om matlådor - jag ska dra mig in i köket och läsa i min fina bok Låt den rätte komma in, så långt jag har läst är det rätt snuskig, men bra ändå!

Ohoohydå~!
/Lilla V


RSS 2.0