För mej

Old pic


Jag vet inte riktigt varför jag skapade denhära bloggen. Jag tror inte att det var för att folk skulle få sitta och genomlida min hemska text om mitt otroligt tråkiga liv, iaf. Det var nog mer för min skull, för att jag ska kunna få ut min frustration när den kommer, min ilska när den kommer och glädje när den kommer. Så att jag har nånstans att lagra mina känslor, så det slipper ta upp ännu mer plats i datorn lixom (:  Jag kommer nog också emellanåt lägga upp lite tankar och funderingar som jag har, t.ex som inlägget före detta.

Dessutom kommer jag nog inte att blogga imorrn, eftersom att mina underbara "systrar" kommer hit och ska sova över då. Man vill juh inte vara oartig och bara sitta vid datorn när man har kompisar här, lixom! :'o  Inte för att jag har nån läsare som blir ledsen för det eller så, men ändå ^^

Nu dissar jag bloggen för ikväll, och ska dra och tvätta näspiercingen så att det inte blir nån såndär hemsk infektion.
Tschau! ^^,

Tänk själv, för en gångs skull!


Det är intressant dethära, med musiksmak t.ex. Att vi hatar ett band/ en artist så otroligt mycket, även om man inte har hört dom. Varför? Jo, p.g.a att de hör vad andra tycker om dom eller dömer efter hur de ser ut . Dömer du en bok efter omslaget? Dömer du ett band efter utseendet? Skit i vad andra vill att du ska tycka, tänk åt dig själv.
 Det är otroligt vad folk kan göra för att smälta in egentligen. De vill vara som alla andra och ljuger om sig själv. Tillslut vet de inte ens själv vilka de är. Alla dessa ideal, vad är idén med dem?  Allt för många är missnöjda med sig själv, de tycker de är för tjocka, att de har för "töntiga" kläder, att de har en ful näsa etc.. Svara då på denna fråga:
Vem fan är perfekt?

Den frågan vill jag ha svar på. Ta och tänk en stund. Varför vill du inte vara dig själv? Antagligen för att folk dömer, de dömer för att de är rädd för nya och främmande saker. Dagens råd: Stå på dig själv och våga vara sig själv.

Tack för mej!

Less


Asså.. Jag är så otroligt less på att dela rum med Edvin, jag har delat rum i över fem år nu! Först delade jag med Amanda, sen när jag hade varit borta hos min moster i 3 dagar, kom jag hem till "mitt och Edvins rum". Gissa om jag blev förbannad då? Det var typ 3 år sen nu, alltså, när jag var 10 fick jag dela rum med en 6 åring ._.  Kul
 
Mamma ville att vi skulle städa idag, så jag sa åt Edvin att gå in på rummet och plocka upp sina saker först så att jag själv kunde gå in sedan och ta mina grejjer och damsuga efter det. Men inte alls. Han började tjata på om att "När det är roligt, är jag sist. När det är tråkigt, då är jag först!" Han blir alltid sur när han ska städa före. Men efter ett tag gick han in på rummet, skitsur. Efter typ fem minuter skulle jag gå in dit igen för att se om han var klar, vilken han absolut inte var. Nej, han satt på sin säng med armarna i kors och blängde rakt fram, och när jag kom in sa han "Jag tänker inte städa". Jag började skrika på honom, och efter en onödigt jobbig övertalning gick han in och städade, så nu har jag dammsugit inne på rummet i typ 20 minuter. Det lovar jag att man blir trött av! :'o


Mamma är på väg till IKEA nu för att leta efter en säng till mej, wohoo! Hoppas bara att jag inte får en blommig eller nåt sånt! :'o  Det är typiskt mamma, hon älskar blommor. Vilket jag inte gör.  Haha xD  Jag har inget liv!

Trött



Alltså.. Jag trodde aldrig att jag skulle känna såhär NÅGONSIN, men just nu är jag faktiskt less på att ha lov. Jag sover bort dagarna, börjar bli kaffeberoende, äter glass eller godis typ jämt och jag springer runt i pyjamas. Det brukar jag trivas med, men nu är jag helt galen, jag har förändrats. Det enda jag gör nu är att typ skriva, rita och läsa. Det börjar lixom bli tråkigt på nåt sätt, för alla är upptagna/sjuka/bortresta eller allmänt tråkiga. Några förslag på vad man kan göra? Annars kommer jag att sitta i ett isolerat rum på dårsjukhus,tugga fradga och prata med "Ivar" som bara jag ser, när sommaren är slut.

Sen så är jag typ deppig över ett jag inte kan gå på GF, inte ens EN kväll :'o   Och varför? För jag är bankrutt ffs. it sucks!
Just när det kmr typ 100000000000000 bra artister jämfört med förra året, osså kan jag inte gå!  Livet suger ._.



RSS 2.0