Knappar, nästa?

Jahapp. Idag var man då på stan med syrran, där vi kikade på lite clothes och hon köpte lite grejjs. Jag blev ganska skrämd när vi var inne på Gina Tricot, för helt plötsligt får jag en kram av nån bakom mig. Vem var det då, om inte söta lilla Gill? ^^   Då var hon, Gina och Märta inne på Gina dom också, så då pratade vi lite, och sedan promenerade jag och Amanda vidare.  När Amanda hade fixat allt hon behövde, så skjutsade hon och Christer hem mig.


Hemma har jag bara suttit vid symaskinen och sytt ihop en väska, som inte är riktigt klar än. Lite knappar som ska på bara, sen så är den nästan snygg.. ^^  Den ser lite underlig ut, men jag gillar den ändå! (:


Sen, innan jag postar, så vill jag bara önska er alla en Glad Halloween!

Tschau!

Fail?

Jomen visst.  Så fort jag bestämmer mig för att försöka lägga upp blogginlägg så ofta som det går, då failar allt..

Först, när jag åkte ut till Marre för att sova där i två nätter hade Kenny råkat gräva av både telefon- och bredbandskabeln(de gör om utanför huset, så de gräver en massa).  Så då kunde jag inte blogga därifrån. Och sedan när jag kom hem därifrån, i tron om att jag äntligen skulle få sitta vid datorn och uppdatera mig lite, har datorn gett upp.
Så nu sitter jag här, vid mammas bärbara arbetsdator, utan alla bilder som jag hade på datorn ( över 1000 .__. ), och är less. Men se det från den ljusa sidan, nu kommer jag inte sitta vid datorn lika ofta, och dessutom så ska vi köpa en ny dator ganska snart.
Det blir härligt, för den förra tjöt så fort man slog på den, för det hade bara en fläkt.. [x   Nu slipper man tinnitus, WOHO! ^^


Epic Fail, might lead to something great... 

Tschau! ;)

Sedan länge bortglömd..

Jo, det är antagligen ingen som kommer ihåg att jag har blogg längre, eftersom att jag inte har lagt upp nåt på en månad.. *host* Men jag har, som vissa kanske förstår, inte haft tid, eller ork. Vi har haft prov och inlämningsuppgift och en massa onödigt i skolan, och sen så har jag inte så mycket fritid på måndag eller tisdag. Egentligen borde inte det hindra mej, men jag orkar inte lägga upp så mycket.

Men jag lever fortf. iaf, för dom som undrar ;)  Och, nu ska jag lägga upp några bilder från igår, när jag var ute ock fotograferade med Johanna och Edvin :)




  












Och till sist, på min lilla Happyface Friend Johanna:

RSS 2.0