Kalas

Hejsan, svejsan i Blåbärsskogen. (Det dryper av allvar i den hälsningsfrasen, eller?)

   Idag har jag varit på födelsedagskalas, då min lilla söta kusin Elton fyller år imorgon. Grattis till honom!
När vi kom dit så var också min farbror Anders, hans flickvän Lena och deras dotter Ilona där. När jag såg Ilona han jag ju säga att jag blev chockad, för jäntan har blivit sjukt stor! Jag har inte träffat henne sen hon fyllde ett, och nu är hon 3½, så det var ett tag sedan jag såg henne. Men hon var verkligen en 50/50 blandning av Anders och Lena, med de typiska Bergklints-ögonen. Mamma säger dessutom att hon ser väldigt mycket ut som jag gjorde när jag var lika gammal som henne, fast hon har bara lite mer grön nyans i ögonen. Vacker är hon i alla fall! :)
  
   Det var väldigt mysigt att träffa allihopa igen, eftersom vi inte ses ett dugg lika ofta som vi gjorde innan de (Uffe, Veronika, Charles och Elton) flyttade från Midälva till Timrå. Fikat var gott, och det var trevligt att vara där och sitta och prata. Min lilla Charles har också blivit så stor, och han pratar något så otroligt mycket mer än vad han gjorde för ett år sedan. Idag så pratade han dock inte så mycket, eftersom han satt nere i källaren och spelade Bolibompa-spel på datorn.
   Elton såg jag knappt, för han försvann hela tiden. Han ville heller inte öppna sina presenter, han bara gick därifrån när han fick dem. Knepigt...  Jag menar, det är inte ofta en treåring går ifrån sina presenter på kalaset, de flesta småbarn brukar ju slita upp paketen  när de får dem. Jaja, vår släkt är ju trots allt väldigt speciell! ^^

   Nu tror jag att jag ska gå och hjälpa mamma att laga mat. Pappa kommer hem vid sju, och Amanda och Christer ska också äta här. Det blir trevligt!



Tschau!



Nickel Creek

Hejsan, alla glada, sorgsna, arga eller vilket humör ni nu är på. 

Eftersom jag sitter här och har så tråkigt som jag nu har det, så tänkte jag skriva ett litet blogginlägg för att tipsa om underbart fantastisk musik. Denna musik skrivs och framförs av gruppen Nickel Creek, som är minst lika bra som musiken de spelar.
    Jag har två absoluta favoritlåtar med gruppen:

The hand song


och

Doubting Thomas


Självklart gillar jag deras andra låtar också, men dessa två berör mest. Så, lyssna och njut! :)

Tschau!

Konfirmation

Hej, världen. Jag såg nu att jag inte har uppdaterat min blogg på 15 dagar, så jag tänkte att det kanske var dags nu. Jag har inte gjort så mycket under tiden som gått sedan sist jag uppdaterade, men jag har för mig att jag berättade att jag skulle på läger i senaste inlägget? I vilket fall så var jag det. Det gick väldigt bra och jag hade sjukt kul! Synd bara att vi inte ska åka på några fler läger nu...

På tal om att det var sista lägret, så var det ju inte så lång tid kvar till min konfirmation, och ja... Idag konfirmerades jag! Jag var läskigt nervös innan, och trodde att jag skulle a) spy på Eric, som gick brevid mig, eller b) spy och sedan svimma. Lyckligtvis så gick det fint, och inga ambulanser behövdes. Så, yaaay!
  
Under konfirmationen skulle vi spela upp en liten.. "sketch", om skapelsen. Detta gick rätt så bra, trots att det var det jag egentligen oroade mig för mest. Så efter det, så var jag rätt lugn (Tack och lov att det var i början!). Efter konfirmationen gick vi hem och mormor kom till oss. Hon hade med sig massa saker, och jag blev (utan att låta för ego) väldigt glad över det jag fick. Jag fick ett par tights, två nagellack, en "fil" som fixar naglarna och gör dem glansiga och fina, ett ljus och ett halsband i guld. Dock var halsbandet lite för litet, pga att mormor kom ihåg fel när hon skulle säga måttet till expediten, så jag ska få kedjan bytt.
   Av mamma och pappa fick jag en ny cykel, som jag finner vara gigantisk. Jag lovar er, alla Sundsvalls-bor, att den var minst lika hög som bänkarna på Norra Berget! *överdriver massor* Men seriöst. Den är väldigt stor, så jag är rädd att jag ska trilla när jag cyklar på den... Hoppas jag har fel! 
   Nu när jag skrev trilla, så kom jag att tänka på en sak. Det är verkligen det allra bästa ordet i hela SAOL! Det är så mysigt att säga det, när man känner hur tungan rullar så fint på r:et, och hör hur vackert det klingar när man uttalar ordet.

Nu känner jag att jag svävade ifrån ämnet litegrann.. Men jag ska, för att återgå till det ursprungliga ämnet,  gå på högmässa imorgon, som avslutning på hela konfirmationen. Det känns väldigt synd att det är slut nu, men jag har i alla fall fina minnen från alla lägren vi har varit på (trots att Åstön var läskigt, kallt och ohygieniskt!).


Men adjöken allihopa, nu ska jag kila!

RSS 2.0