Update!

Godkväll!
Det var en halv evighet sedan jag skrev ett enda ord i bloggen, och för detta ber jag (om det gör någon nytta - har jag några läsare kvar alls?!) hemskt mycket om ursäkt för! Jag har trillat in här några gånger, och öppnat sidan för att skriva ett nytt inlägg, men det har alltid slutat med att jag känt mig totalt jävla tom på inspiration och ord som formar någorlunda intressanta meningar. Ärligt talat känner jag så även nu, men jag skriver ändå. Varför vet jag inte riktigt själv, men jag antar att jag vill uppdatera lite så det inte är helt dött här (Haha, vem försöker jag lura..?).

Ja, vad ska jag skriva då...? Jag kommer knappt ihåg vad jag skrev om sist, och jag är faktiskt så pass lat att jag inte ens orkar kolla, så jag bara öser på! Jag vet i alla fall att jag aldrig lade in min senaste video, så jag kan ju passa på att slänga in den nu:

I got you


Denna låt handlar om vänskapen mellan mig och Emma, en söt liten varelse vilken jag egentligen hade rätt svårt för i början för att vi var så oerhört lika. Dock började vi vara med varandra en dag, och sen klickade direkt. Det gick så fort alltihop, och helt plötsligt var det henne jag satt med och var med hela tiden - Dundermysigt!
Jag hoppas ni finner den hörbar åtminstone, och inte ryser av obehag när ni lyssnar på den!

Imöra skall jag i alla fall bege mig till Birsta med finaste Erik, där vi bl.a ska gå på IKEA och kika på hyllor så han får plats med sina miljarder filmer, sen ska jag kila till Change och handla med mitt 200kr presentkort på den supergrymma rean - AWESOME! Sen blir det väl till att kika runt i lite olika butiker och se om man hittar något kul - mellandagsrea gillar vi! Därefter drar vi oss hem till mig för middag och mys, sove, sen på fredag får vi la se om vi blir kvar här eller åker till honom. Det är allt jag vet om framtiden, så ja...Det är nog hejdå nu!

Godnatt!
/Lilla V

RSS 2.0