Booooring

   Nu känner jag av träningsvärken i mina ben,  sedan intervallträningen igår på jympan. Det är ju trots allt lite småjobbigt att springa 600 m. Men så länge man behåller andningen så går det finfint, och man orkar mycket mer!
   Dessutom hade vi ju lite styrketräning också, vilket var ganska jobbigt. Vissa övningar var bara helt vrickade, och man fick ont i ryggen när man utövade dom. Menmen, jag slapp i alla fall en träningsvärk då det känns som om hela kroppen kommer gå sönder om man rör sig minsta lilla!
  
   Dessutom har jag lagt till ytterligare en bild i min header, för jag var bara så kär i den så jag tyckte att jag borde ha med den där. Och voila, så hemskt ser det ju faktiskt inte ut.

   Edvin har fått magsjukan också, och jag hoppas verkligen att jag slipper bli smittad. Jag hatar magsjuka. Jag har börjat fundera litegrann över hur mycket jag egentligen är sjuk, och man skulle nästan kunna tro att jag är en magnet för sjukdomar. Jag tror verkligen inte att jag har undvikit magsjuka under ett helt år, ens en gång, medan mina kompisar har haft magsjuka en gång, och en har tillochmed klarat sig ifrån att någonsin ha fått magsjuka. Det är helt galet!
   Men nu hoppas jag bara på att Edvin blir frisk snart, så han slipper spendera alltför stor del av sportlovet med huvudet böjt över en hink. Och att jag inte blir smittad...


Tschau!


Cause you had a bad day!

   Idag har jag dött ca. 20 gånger, bara för att jag har en äcklig, återkommande huvudvärk.
Det är inte ett dugg roligt att springa runt och försöka koncentrera sig på sitt skolarbete när det sitter ett gång pysslingar inuti ens huvud och försöker banka sig ut med hammare gjorda av betong. AJ!
   Självklart märkte Zofia (biologilärare) att jag inte mådde bra, och rådde mig till att börja utöva yoga (vilket jag faktiskt tänkt på ett tag) eller åtminstonde meditera på kvällarna, så att jag får slappna av litegrann.

   Nu är det i alla fall näst sista dagen innan det härliga, underbara sportlovet, så efter imorgon blir det sova, sova, sova. Jag ser verkligen fram emot lovet, för jag ska först och främst träffa min söta lilla kompis Therese, då vi ska sova över hos varandra (hos henne, antagligen) och ha ett efterlängtat Disneyfilms-marathon!  Och på fredagen vecka 10 ska jag åka till Östersund med Marielle, där jag ska stanna till Söndagen, det kommer nog bli kanonkul och supermysigt! ^^
   Sen ska jag eventuellt vara något med Gill och Gina, vilket lär involvera en övernattning. Det var så länge sedan, sist!

   Just det, ja. Jag kom hem från skolan för lite mer än en timme sedan, för att vi har haft öppet hus (HATAHATAHATA), och då hade vi bild. Det var rätt kul, men jag fick värsta psykbrytet för att jag skulle rita med akvarellpennor, och det gick inte vidare bra. Nej, det gick inte bra alls, och det slutade med en sur Elvira.

   Men nu är det dags att sluta skriva, för jag ska ta en liten dusch, och sen ska jag se om jag kan sova, för jag orkar inte med min huvudvärk mer.

   Tschau!


Squared Glasses

   Hejsan alla glada!

Nu är det minsann dags att låta alla få veta nåt jätteintressant. Jag har fått glasögon!
   Och ni får inte se hur de ser ut, för jag kommer antagligen inte knäppa kort på mig själv med glasögon vidare ofta, och jaa.. Ni får vänta och se om det möjligtvis dyker upp en bild på min lilla näsa prydd med mina fyrkantiga små glasögon! ^^  Det känns oerhört konstigt att ha bågar runt ögonen nu i början. Ni vet sånadära reklamer då man ser allt ur personens (den som går runt) perspektiv, och alla kollar in i kameran? Det känns ungefär så. Jag känner mig som en filmkamera i en Ramlösa-reklam! Oj,oj,oj, vad jag förklarar bra!  Men ni förstår nog säkert. Hoppas jag..

   Imorrn blir det en utflykt till kära Charm med Gill, Gina och Amanda, och det kommer bli störtmysigt! Det är verkligen ett bra sätt att umgås och ha trevligt tillsammans, och få i sig massa gott! Mysigt värre..

   Men nu känns det som att jag är tom på idéer när det kommer till texten här på mig blogg, så jag ska nog ta mig härifrån nu.

Tschau!


What a Big Mistake

Igår sjöng jag i kyrkan för alla som är med i SUM (jag var bara med och sjöng, konfirmander är inte med i SUM) tillsammans med Linnéa. (eller Linnea kanske det ska vara?)  Vi sjöng One of us, och det gick hyffsat bra.
   Trots att jag var väldigt nervös lyckades jag sjunga så pass bra att jag bara missade en rad i texten, haha!

   Efter det åkte jag och Amanda med Märta hem till henne, där vi hyrde en skräckfilm. Pulse hette den, och den var väl rätt bra tycker jag. Dock var det (som alltid) inte vidare läskigt att se den, eftersom vi satt och kastade kommentarer om allt från killens hår till att de var konstiga som inte kunde använda silvertejp, genom hela filmen.  Det var istället skratt genom hela filmen, men det var mysigt det med. 
   När vi sett färdigt filmen utsattes märta för hemska saker av mig och amanda *muhahaha* och sen kom amandas pappa och hämtade oss, och skjutsade hem mig. Trevlig kväll! ^^

   Idag har jag också sjungit i kyrkan och då var det Fix you med Coldplay och det gick lagomt bra.
Jag missade två rader och det kändes hemskt efter, men nu när jag har sett videon insåg jag att det faktiskt inte var så farligt. Det låter/ser mer ut som om jag bara sänker rösten och sen fortsätter vidare.
   Nu har jag bara varit hemma och slappat, och jag har bestämmt mig för att bara vara hemma imorrn, eftersom jag har varit borta precis varje dag denhär veckan. Ja, imorrn blir det pjamasdag!

   Btw, Glad Alla Hjärtans Dag!

Tschau!


Men jag har ont i mitt finger!

   Vi i Florus fick en ny låt att sjunga idag på övningen, och den var på spanska. Haha, det var en ganska snabb låt, med en massa "klappa i takt med händerna" och sånt.   Dessutom är det bara 6-7 meningar i låten, som upprepas ungefär 5 gånger. Menmen, publiken lyssnar nog inte så noga på det man sjunger när man sjunger på spanska, och dessutom i stämmor.
   Vi fick också veta att Sonja Aldéns konsert den 14 (tror jag det var) mars blev framflyttad till någon gång i höst, och detta för att biljetterna tydligen inte skulla sälja lika bra för att hon skulle uppträda på Casino Cosmopol någon vecka innan hon skulle uppträda på tonhallen. Menmen, det gör inte mig så mycket. Vi har redan fullt upp med vårt Qeen-tema, vilket är 13 låtar som vi ska sjunga under en hel veckas konserter. Men det är bara att hålla masken och se glad ut, det blir nog kul i början, innan man lessnar på hela alltet! 

   Jo just det, jag bara måste berätta en sak till. I fredags var jag på stan med Gill, Gina och Amanda, och Marie skjutsade oss hem till Amanda, och sen gick vi till stan därifrån. Självklart så var jag tvungen att gå armkrok med Gill som, förutom egenskapen att ständigt halka när helst det är möjligt, hade ett par rundade, högklackade skor på sig.
   När vi var ca 40 m från Charm, dit vi skulle, löd det vackraste samtalet genom tiderna:
Gill: Vart ligger Charm nu igen?
Jag: Men Gill, det ligger ju precis där runt hörnet! *pekar*  Det borde ju du veta?!  (vi är stammisar på Charm)
Gill: Men det är inte mitt fel. Jag har faktiskt jätteont i fingret!

   Haha, du är verkligen speciell! <3   Knaskalas^^

Men nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det lite tvtittande!

Tschau!


Grattis, Marielle!

   Idag fyller min kusin Marielle 18 år, så grattis till henne!  Vi ska ut till Alnö och fira henne lite senare, och det blir nog trevligt. Jag har inte träffat Marre sen höstlovet, vilket var ca 3 månader sedan, så jag ser fram emot att träffa henne och de andra! ^^ 

   Jag kommer ihåg när du hade födelsedagsfest när du fyllde... var det 13?  I vilket fall ville du inte att jag skulle vara med egentligen, men jag lyckades övertala dig att låta mig vara med iaf. *Känner mig elak*  Vi hade vattenballongs-krig och du hade gömt undan en av dina ballonger. Självklart hittade jag den och kastade den, vílket ledde till en jättesur Marielle, och en jättesur, blöt Elvira.
   Det är ju det som, gör att vi bråkar stup i kvarten, för att vi har samma, hetsiga temperament.

   Men trots att vi bråkar 75% av tiden vi spenderar tillsammans, älskar jag dig, för att du är du.  Hoppas du får en trevlig födelsedag och att vi slipper tjaffsa idag. I'm gonna try my very best!  <33

Tschau!


Brutna löften

Man säger ju att inget varar förevigt. 
   Ni vet dendära allra bästa vännen man hade när man var liten?  När man visste att man var menade att träffas och blir vänner. När man lovade varandra att man skulle vara bästa vänner för resten av livet.
   Var tog de löftena vägen, vad hände egentligen?   Man flyttar till ett annat område och byter skola, man har inte lika mycket tid för varandra längre, och innan man vet ordet av har man glömt varandra och hittat nya vänner.  När man är liten kommer man lättare över kompisar, men nu vet jag inte hur jag skulle hantera en sån förlust. 
   Det gör ont bara att föreställa sig att någon av ens närmsta vänner lämnar en, så vad skulle egentligen hända om de gjorde det?

   Kanske man hittar varandra igen efter vägen och lär känna varandra på nytt. Man bygger upp en vänskap och har många gamla minnen tillsammans, vissa tydligare än andra.
   Men ändå kommer man inte stå varandra lika nära som man gjorde som barn, och man känner nog inte samma slags gemenskap mer. 

   Jag vill aldrig förlora någon av mina vänner, men det känns nästan som att det redan är på väg att hända.  Man lovar varandra att man ska ses någon helg, att man absolut måste hitta på nåt på lovet. Men händer dett någonsin?
   Oftast inte, och det är verkligen synd. Skolan kommer i vägen, nya vänner kommer i vägen. 

   Jag vägrar låta det hända, jag vägrar.   När jag är vuxen vill jag att jag och mina vänner ska kunna se tillbaka och skratta åt minnen, åt alla knasiga saker man gjort tillsammans, den helt annorlunda musiksmaken man hade då.
   Ja, jag ska jobba hårt för att behålla de underbara vänner jag har idag.

Jag ska ge allt.

Ich bin müdig

Det var till att vara trött här, kan jag säga.  Här sitter jag och kan knappt hålla ögonen öppna... Jag sov inte så mycket inatt, så jag har varit trött hela dagen. Jag tror nog att jag går och lägger mig lite tidigare ikväll, för då får jag sova ännu längre.
   Imorrn är det sovmorgon <3 och vi har typ svenska som förstalektion efter mentorn.  That sucks!   Men det är bara att bita ihop och hoppas på att det blir lika kul som svenskalektionen idag.  Haha, vad jag och Gina garvade (mest jag, såklart) åt Jovan och Ali!  De lät som ett gammalt gift par när de satt och tjafsade! ^^

   Nä, nu är det dags att hoppa in i duschen lite snabbt, innan kan kastar på sig sovkläder och somnar pladask. (jag slår vad om att jag kommer somna i duschen)

Tschau!


Leka hårstylist och konstnär!

Nyss lyckades jag övertala Edvin att gå med på att få sitt hår stylat av mig.  Oooh, jag är så skicklig!
   Först satte han sig på toastolen, och jag tog fram hårklämmorna för att hålla undan det hår jag inte skulle fixa.
Det gjorde såklart att han fick en skrattattack när han såg sig i spegeln, eftersom han har en tendens att skratta åt allt.
I vilket fall började jag spreja hur mycket hårspray i hans hår som helst, så han fick värsta tuppkammen.  HAHA, det var en väldigt rolig syn. Han såg ut som en tjej i håret och sprang runt och skrattade och skrek, tills jag blev sur för att han var så högljudd och han kom tillbaka. 
   Det var då jag började få problem, för all hårspray hade gjort hela "tuppkammen" stenhård och lite klibbig, so det slutade med att jag fick tvätta hans hår för att få bort sprayen!   
   Vilka skills jag har!

   Ikväll (vid femtiden) kommer Amanda och Christer förbi för att äta middag här, och det blir nog trevligt.
De tar kanske med sig Katten också, som de hittade i fredags efter att hon varit borta i nästan 4 veckor!

   Men nu ska jag gå och teckna litgrann, för jag har börjat göra porträtt av mina kompisar, med hjälp av deras skolfoton :)
Hittills har jag bara hunnit med AmAndA, och nu slänger jag in den lilla bilden!



Vi har ingen scanner till datorn, så jag har knäppt kort istället.
  

Tschau!


RSS 2.0