Happy as can be!

Något glad jag är idag eller?   Johanna kom hem från Finland igår, så idag träffade jag henne för första gången sedan förra månaden! (hoppar av glädje! ^^)  Vi hade roligt och kastade boll medan vi bytte nyheter med varandra. Yaaay! ;)
Btw, så ska hon till Tallin på onsdag, så jag är glad för henne men liiiite halvsur ändå. Om hon hade åkte en vecka tidigare, eller vi en vecka senare, så hade vi kunnat ses på båten och vara med varandra där. Men jag överlever, jag är tillräckligt nöjd med att hon äntligen är hemma igen. :)
Ojj, vad jag tjatar på om Johanna. Men jag är så LYCKLIG! ^^,

Och dessutom ska jag vara med Gill och Gina imorrn. Förra gången vet vi ju hur det slutade.. Magsjuka.
Så nu ska vi ta igen det med att spendera massa skojjig tid tillsammans, Mwihii! ^^ 
*OOOOOH, Iike it. padadatantanpampam. Ooooooh, I like it!* ;)


/ En congadansande Elvira Bergklint


Änligen Hemma!

Japp, då var man hemma i Sverige igen. Jag blev ganska less på att åka buss,
vem tycker att det är kul att spendera 7 timmar på en? Men tjoffsan, förvånansvärt nog så överlevde jag.

Ajja, i vilket fall så var det första gången jag var utomlands. Hur var det där?  Jag säger bara: Har man varit i Göteborg så har man varit i Tallinn. Skillnaderna är bara att i Tallinn är det försäljare precis överallt och de har cyklar som taxi. Många lär säge emot mig på den punkten, men jag står fast vid min åsikt.

Men jag måste säga att det var bland det bästa i mitt liv, inte att gå i Tallinn i 8 timmar så att man inte har några fötter kvar. Nej, jag älskade båten! :)  Den var stor ^^  Det roligaste under hela resan var nog de två showerna på kvällarna.
Det var nämligen en massa lättklädda tjejer som sprang runt och dansade, och det var inte det var tyckte var roligt. Nej, det roliga med showerna var att titta på grabbarna när de satt och glodde på tjejerna som dansade. Haha! 

Nä, nu orkar jag inte skriva mer, jag ska ta en dusch och sen ska jag cykla in till stan. Ska leta efter en näsring, jag tänker byta idag! ^^

Tschau!


Jobbigt att vara känd

Asså, jag fattar inte hur man orkar vara känd. Alla dessa rykten och snack. Och sen verkar dom inte ha något privatliv. såg nyss att en tjej (många andra också) hade lagt ut en video: Emma Watsons Private pics. Att man inte ens får ha sina egna privata bilder ifred, det är juh sjukt! :'o  Men det är juh ingenting vi kan hindra. Men det är jävligt lågt.

Deppig

Jag blir deppig bara av att tänka på det.
Igår kväll satt jag på bussen och väntade på att den skulle åka medan jag pratade med Marre, och så såg jag Honom.
Han bytte från en buss till en annan, och jag dog nästan. Jag fick värsta hjärtklappning.
Jag har inte träffat honom på över ett halvår, och nu såg jag honom.

Snacka om otur. Jag skulle inte ha satt mig på bussen så tidigt! :'(

What´s my destiny?

Drygt

Jahapp, det blir ingenting av med att åka till Riga. Kenny hade nämligen bokat en resa till Tallinn och sagt Riga till mamma. Men mamma lyckades boka om, så nu ska vi till Tallinn. Vi ska vara där i hela 8 timmar, oooh, exiting ._.
Jag har aldrig varit utomlands, så nu ska jag skryta för allt och alla väl tillbaka i skolan efter sommarlovet ^^, Stackare!

Men jag står fortfarande fast vid att jag egentligen inte vill åka. Det låter idiotiskt, jag vet. Men vi ska spendera 7 timmar på en buss ner till Stockholm och sedan 7 timmar hem igen. Wihoo, jag kommer spy hela dagen.

När man tänker på vad jag har sagt: Jag vill inte åka till Tallinn för att jag hatar att åka buss, normalt? Nej, men det är mej det kommer ifrån, inte nån översmart sak. Eller?


Blubb för telefonkö

Nä, vad jobbigt det är att sitta i telefonkö! Jag har suttit i telefonkö i typ 10min nu, och jag började som nr6, nu är jag nr3. Vilket betyder att det går långsamt och att jag inte kommer komma fram på ett tag. Och allt detta för ett jävla linne. Men det var juh så fiiint! *Dreggla*   Men jag förstår inte, kan dom inte fixa fler telefonister så att man slipper betala en biljon för att kanske få veta att man inte får det man vill. Jomen tjena, vad kul.

Sen så ska jag till Riga på onsdag ( om allt nu lyckas ). Passen kommer nämligen samma dag och polisstationen öppnar klockan 9.00. Bussen går 9.15. Polisstationen ligger ca. 400 m från busstationen. Ser ni problemet? ._.

Japp, nu var vi klara med telefonen. Satt med telefonen mot örat i 25 sega minuter, också: INGENTING. Mitt linne är borta och jag får inte tillbaka det. Menmen, the show must go on! *less min*

Sedan avslutar vi då med en nyhet ( iaf för mej?) :

                          

Ja, ni ser rätt. Lipsmacker med Coca Cola - smak! <'3333  (I´m lovin' it)

Blubb

Oh my vad jag har ont i magen! Jag verkligen missbrukar vatten när jag är här ute på Alnö!(dom har ismaskin ^^) 

Ajja, idag åt vi iaf grillspett och potatis, yummie! Också såg jag The Spiderwick chronicles för första gången sedan jag såg den på bio med Amanda, den äger!  ;)  
Men det gör inte min vistelse här särskilt mycket bättre, för jag ska vara här i 3 dryga nätter. ._.   Kul? Näe, inte precis. Men jag har tröst med mig, nämligen 6 böcker. Böcker är mitt liv, dom hjälper. Dom gör att man kan koppla av och bara försvinna in i en annan värld för ett tag. Härligt!
Ibland önskar jag faktiskt att jag var en av karaktärerna i böckerna, särskillt när det är fantasy. Jo, det skulle vara underbart, att bara fara in i boken och slippa den "riktiga" världen.

But it´s time to face the truth...


Jomen Tjena

Döda mig!   Jag är mer irriterad än vad man blir av en liten flicka som hoppar hopprep och sjunger Amy Diamond-låtar. Jag ska ut till Alnö imorrn och ska vara där i 2-3 dagar, skitkul ._.  Mina planer att gå på stan med Amanda på måndag ( typ enda chansen att träffas i sommar ) går alltså i kras. FUCK!   Marre kmr inte till Sundsvall förren nästa vecka, och Camilla är i Umeå till nån gång nästa vecka. Resultat: Jag har ingen att vara med! :'/   Jag hatar livet.

Purple <'3

Idag har tiden bara rullat på, jag har nämligen en bra tidsfördrift. Harry Potter! ;D Kollade på allt extramaterial på 4:an (fär femtioelfte gången) och sen kom mamma och satte sig i soffan, och då kollade vi på filmen ^^
Det var mysigt :) Men pga att vi satte på filmen så sent, så fick pappa laga mat själv. Stackare, haha! :]  

Nu har mamma färgat håret på mig också, underbart! LILA! <'3 

Plus att jag har försökt få tag på Amanda Bränström hela dagen, och jag fick typ tag på henne vid 19.oo eller nånstans vid den tiden. Hon hoppade studsmatta medan hon snackade med mej i telefonen också, så jag hörde typ inte vad hon sa! x) 
Sen när jag äntligen fått veta det jag ville, då började hon snacka om arbete. Hon frågade vad jag ville bli och jag sa att jag inte visste. Då sa hon:
"Jomen, jag funderar på att man kan ju bli fotbollsfru. Då får man juh bra med pengar!"  :'o       ( Hon har en viss förkärlek för fotbollsspelare. )

Hon är bara bäst helt enkelt! <'3

Försvinna




Just nu vill jag bara försvinna

Jag vill krypa upp i ett stort svart hål och bara sitta där, slippa allt liv runtomkring.
Där kan jag reda ut alla mina tankar, helt omedveten om vad som pågår runt omkring.
När jag klarnat upp i mitt huvud kan jag sitta där och bara vara, alldeles ensam, i lugn och ro.
Bara existera, slippa alla blickar, slippa allt hat. Slippa all längtan, slippa alla glåpord.
Där kan jag sitta hur länge som helst, släppa alla känslor, koppla av för ett tag.

Ja, just nu vill jag bara försvinna

Härligt!




Gissa om jag är glad? Jag har klippt mej! Mwihii ^^,  Nu har jag jättekort hår i nacken, äntligen slipper man hettan där. xD
Amanda ska färga håret på mig också. Antingen imorrn eller på söndag. Jag längtar! :D

För övrigt så är det inte mycket på gång här, typ alla är borta och jag har supertrist ='/  Men jag klarar mej :)
Btw, så har jag en sak jag måste erkänna: Jag knarkar.. Halstabletter :'o  Det är typ världens godaste halstabletter, dom är underbara! <'3   Me love (:

Skriver mer sen, orkar inte nu .-. 
Tschau! ;)

Var glad för det du har

Alltid hör man klagomål, alltid hör man tjat, ingen förstår att det vi har ska vi vara glada över. Vi blundar för verkligheten. 
Vi måste lära oss att vara tacksamma för att vi har mat på bordet, rent vatten, tak över huvud, kläder att ha på oss, möjlighet att gå i skolan.
 Det som vi tar för givet är något som andra inte ens kan drömma om.
När vi får mat i skolan grimaserar vi och säger "blää" och äter nästan inget. Samtidigt har miljontals andra barn inte har råd att äta varje dag. 
Vi klagar på att vi bor litet, att vi har för lite utrymme, medan många andra inte ens har någonstans att sova.
Vi klagar på att vi "inte har några kläder att ha idag" för att vi inte har tillräckligt snygga kläder. Under tiden fryser människor ihjäl för att de inte har pengar att köpa kläder för.
Vi klagar under mattetimmen på skolan för att vi är less på skolan. I ett annat land jobbar flera barn för att kunna överleva och har inte möligheten att gå i skola.

Öppna ögonen och förstå att du har det bra.  Blunda inte för verkligheten som ligger framför ögonen på dig.
 


Lär dig att uppskatta livet. 


Wohoo! ^^

                                            


Jag är frisk igen! ^^ Snacka om skönt, jag HATAR att spy.. :'o  Fast jag tror nog ingen tkr om att spy, precis. Men ändå :)
Det är kokhett här uppe! Lite väl varmt ibland, men det är jättehärligt att vi slipper regn och kyla! :D 
Amanda tjatar ihjäl mig för att hon vill ha datorn och jag blir less x'o  Haha, syskon.. :) 

Curly Sue med Takida är typ mammas favvolåt, så när jag slår på den så skriker hon "HÖJ!" på en gång xD Alltså sitter vi här och blir hörselskadade p.g.a Takida just nu. Inte som att jag hör bra ändå, haha! (a)

Jag känner mig lite okoncentrerad just nu, så jag skriver ett drygt inlägg som är helt ointressant att läsa (som alla de andra inläggen jag har skrivit). Jag ska skriva lite tankegångar senare också, vilket jag som sagt kommer göra lite då och då. Jag vet att det är några som håller med mig om det jag skrev sist  (Tänk själv, nån gång!)  och några som säkert tar åt sig på en gång. Men jag tål kritik, så skriv på.

Tack för mig, även om nog ingen har läst! ;)


Blöö

Japp. Imorse vaknade man klockan sju och gick på toan. Och spydde. :'(  Jomen tjena, va? Magsjuka ._.
Kapisch, jag har inte fått i mej mer än 2 glas fil idag, jag är HUNGRIG! Men jag kan inte äta. :'o 
Edvin är också magsjuk, stackaren ligger inne på rummet och lyssnar på Amy Diamond. Då får han lite "sällskap" iaf. (:
Jag missbrukar vatten, det mättar ett tag iaf. Nu ska jag gå och hämta blåbärssoppa, bra för magen. MUMS! <'3  ^^,

Tschau! ;)

RSS 2.0