what lies beyond the time we live in

Ohoohy~!
Åh, efter att ha entrat med en så djup rubrik, återgår vi genast till att bli lika sinnesförvirrad som alltid annars: Jag vet inte om jag nämnt det i tidigare inlägg, men jag sökte ett sommarjobb (ovetande om vad detta skulle bli) hos kommunen för ca. en månad sen. I måndags fick jag veta att jag fått jobbet, men jag fick inte veta vad det var förrän igår. Vad var det då, undrar ni? (eller inte...:)
Jag ska tydligen övergången mellan juli-augusti i ett grillkök, nämligen Sibylla. Ännu vet jag inte vad jag kommer få göra där, antagligen städa och pilla med sånt... Sibylla ligger i alla fall nära, så jag kan cykla dit på bara 5 minuter, super! Det jag undrar över nu är väl matbiten, hur blir det med lunch och så? Jag antar att det blir till att ta med matlåda, för även om de skulle erbjuda mat där så finns det inte så mycket att äta - strips och hamburgerbröd, typ? Nog om det, det är långt dit... slutet av sommaren 2010, inledning på gymnasiet - vilket får mig att tänka på en awesome och lite läskig sak!
      På tisdag har jag intagningsprov på Hedberskas Estet-musik, och jag är faktiskt lite nervös. Så läskigt att behöva ställa mig inför en grupp helt främmande männsikor och göra ett praktiskt prov på ca. 40 min. Det går säkert finfint, men jag gillar inte att uppträda inför en liten grupp, för om det är en stor grupp (gärna 100pers. eller mer) blir det så mycket simplare - Man ser inte ansiktena och känner inte på samma sätt. Jag tänker mig en skog, att alla människor är träd, och att jag talar med träden (och det lät ju inte ett dugg vrickat, nejnej...).
När jag sjunger inför lite folk blir jag så medveten om allt, jag vet precis vad jag gör, jag tappar kontrollen och intalar mig själv att "nu kommer du göra fel". Ju fler, desto bättre!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, innan jag skapar vacker musik på mitt kära piano (Vi säger att det är ett piano, keyboard låter så... ograciöst - jag vill komma så långt ifrån mitt vanliga jag som möjligt när jag talar om mitt musikaliska jag).

sov gott ;>
Ohoohydå~!
/Lilla V

...och tiden bara flyger förbi

Ohoohy~!
Nu har det gått ett tag sedan jag senast bloggade, närmare bestämt 11 dagar (och ni sitter därhemma - *careface*).
Jag är så duktig på att tänka saker, planera vad jag ska göra. Däremot, att agera, har aldrig varit min starka sida. Det stannar i huvudet, vilket gör att dendära uppsatsen ligger halvfärdig och väntar på att bli fulländad, eller att bloggen lockar, men inte fylls. Det är latheten som tar över, och det skäms jag inte för. Okej, jo, litegrann.
Men jag har ju ändå fått ut någon nytta av att inte blogga varje dag - Jag har tränat! Otroligt att jag faktiskt har börjat spontanjogga, och göra random trevliga nyttiga saker. 
    I söndags var jag t. ex. ute på en helt spontan cykeltur med min käraste Körv efter att vi ätit på Ming PalaceHamnen -> Ortviken -> Korsta -> Petersvik -> Korsta -> Haga -> Skönsberg -> Bergsåker -> Hem. Det var nog den trevligaste cykelturen jag någonsin varit ute på, nån gång - Trevligt sällskap, fantastiskt väder och en fin stad. Det bör göras om igen, snarast möjligt!
    Dagen har varit super också, då jag spenderat ca. 3½ timme uppe i Sidsjö med mina fina vänner Gill och Gina, som jag träffar alltför sällan utanför skolan. Picknicken innehöll en del skrik, trocaderofontän och galna, blöta hundar - den var fullt underbar med andra ord!

Nu känner jag mig tom på info, förutom att jag borde ha lämnat tillbaka min bok på biblioteket för två veckor sedan... Skills!

Ohooydå~!
/Lilla V


Ja, må jag leva?

Ohoohy~!
Idag har jag haft en av de bästa dagarna på väldigt länge. Jag har inte blivit överdrivet less, jag har haft en relativt trevlig dag på skolan, huvudvärken har hållit sig borta, och många fina människor har önskat mig en trevlig födelsedag - i stort sett var allt perfekt. Några små detaljer som är för oväsentliga för att ens gå in på, kunde ha varit lite annorlunda och gjort dagen felfri. Jag har fått lite pengar av mamma och pappa, ett sött ljus av Edvin och lite pengar av mormor, <3, än så länge - Very nice!
Nu på kvällskanten har jag varit ute och joggat, det blev en runda på dugliga 6km. Jag kände att jag var så rastlös, och jag var tvungen att göra något - gå ut och springa verkade som en bra idé, så jag bytte om, fyllde vattenflaskan och gick ut i kvällssvalkan, väldigt härligt! På vägen tillbaka blev jag lite blöt pga duggregnet, men det var bara mysigt - selångersån är verkligen fantastisk att jogga längs med! 

För att avsluta vill jag bara tacka alla underbara, vackra människor för all uppvaktning samt sällskap denna dag, ni är guldvärda allihopa!  Puss på er, ha en bra vecka, och godnatt! <3


Ohoohydå~!
/Lilla V

Med fantastiskt flyt

Ohoohy~!
Här sitter jag, med Beata i ett stadigt grepp (Beata är min favoritgitarr, just so you know). Jag har ett fantastiskt flyt just nu känner jag, med mina "testa-sig-fram"-metoder, eftersom jag hittar fina ackord som låter ljuvligt. Kanske blir en låt, om jag hittar tillbaka till flytet ikväll, vem vet... ;)
Nu ska jag fortsätta spela lite, innan jag springer ner till bussen, för att sedan fara ut till Birsta med underbara vänner, love 'em. Siba blir första besöksplatsen för min del, då jag måste fixa en grej med ett telefonabonemang.
Randomness innan jag drar: Jag är snart blond, wiiiiie!


Ohoohydå~!
/Lilla V


Ett halvt Halvmarathon

Ohoohy~!
Här sitter jag, stolt över mig själv - Idag har jag sprungit en mil! Det låter så lite, och det är ju inte så långt egentligen, men jag är stolt i alla fall. Tyvärr fick jag problem med skavsår på högra foten, så jag kunde inte springa hela vägen, men jag sprang nog en 7-8 km ändå! Trodde jag skulle dö, men det var faktiskt riktigt kul, och gud vad det känns härligt efteråt - Man vet att man klarat en mil, på 1.28. Kanske inte bästa tiden, men nöjd är jag ändå. AmAndA kom i mål först av alla, fast jag vet inte vilken tid hon låg på... tror det var 1.13, eller något sånt. I vilket fall så är hon en duktig Korv, som jag är hemskt stolt över!
     Nu känner jag att jag inte vill skriva mer, för jag vill duscha och äta, så ni får ha det så bra så kanske jag skriver sen (yeah, never gonna happen - jag lär väl däcka kl. 19!).


Ohoohydå~!
/Lilla V

RSS 2.0