Efter Hårfärgningen

Hihi, jag tänkte bara lägga in en bild på mitt nyfärgade, intensivröda hår! ^^
   Jag är jättenöjd med resultatet, för det blev precis den färg jag ville ha det, hoppas bara att den håller sig länge!



Färgen syns inte så bra på bilden, men ändå! [:

Nu är det dags för lite bildredigeringar, så jag ska inte skriva mer nu!

Tschau!

Elvira goes Redhead!

Yaay, idag ska mamma färga håret på mig! ^^
   Det är faktiskt på tiden att jag gör det, med tanke på att jag har en blond utväxt på nästan tio cm. Särskilt nu när jag har klippt mig, då det växer ännu fortare! 
    Hoppas verkligen att det blir bra, eftersom färgen kostar 115 kr. Visserligen var det mamma som betalade, men ändå! *känner mig lite elak*

Här är då den hårfärg jag har köpt:


Jag älskar verkligen detta märket, för färgen håller mycket längre än andra märken! :)

Jag tror att Amanda och Christer skulle komma förbi idag också, och äta middag.  Det blir nog mysigt! 
   Men nu ska jag gå, ska ta och titta lite på Scrubs

Tschau!

Myssöndag

Igår spenderade jag dagen hemma hos Märta, och det var en väldigt rolig dag, kan jag säga!
Först var vi nere på ica för att köpa lite saker, och vi kunde ju absolut inte lämna butiken utan en Ben & Jerrys i kassen..  Det är ju nästintill omöjligt att inte stoppa ner en halvliters glassförpakning i korgen, när man går förbi kylskåpet fyllt med glass i ljuvliga smaker!

   När vi kommit hem till henne åt vi lunch, pratade lite, och sedan sprang vi ner i köket och kidnappade glassen upp på övervåningen. Och gjorde såklart slut på den väldigt fort.  Dessutom satt hennes ena undulat Flex och pratade medan vi njöt av den delikata chokladglassen, och det låt som att han sa "sötsaker, sötsaker".  Jag misstänker att han kan prata flytande svenska om man bara tar sig tid att lyssna! 
   Vi spenderade största delen av dagen i soffan på övervåningen, där vi satt och skrattade åt våra sjuka skämt, och nere i vardagsrummet där vi spelade Wii - Sports.   Om jag ändå kunde golfa...

   Vid middagen hade jag och Märta även en väldigt rolig underhållning, nämligen en ganska hetsig disskussion om grisavel och människoavel för längesedan.  HAHAHA, vad jag skrattade, trots att jag ansträngde mig till det yttersta för att låta bli!  Det var ju några kommentarer som var väldigt roliga, men den roligaste var nog: "Men det kanske var en väldigt rosa gris, som bestämde sig för att han ville ha en annan väldigt rosa gris!"   

   För att jag skulle vara säker på att jag skulle hinna med min buss som gick 21.17 gick jag från Märta klockan 21.00. Eller ja, gick och gick.  Jag snarare sprang nerför backen, men det kändes som att jag skulle trilla omkull och börja slå kullerbyttor nerför resten av backen när jag gick..  
   Dessutom var det väldigt tur att jag kom lite tidigt till busshållplatsen, för självklart kom bussen ändå för tidigt, som den alltid gör på kvällarna.

   Innan jag ger upp detta blogginlägg känner jag att jag måste tillägga: Märtas hund Jaffa är underbart söt! ^^

Tschau!


Nyklippt

Hellu. Jag klippte mig idag, men jag vet inte om jag tycker om det än.  Det blev liksom inte som jag hade föreställt mig, men det funkar ju!  Tack och lov att det i alla fall växer ut sen! :)

   Jag har lite trist just nu, är ensam hemma och så. Det väldigt tyst här!  Och eftersom jag inte kan komma på nåt att skriva om lägger jag upp några halvtaskigt omgjorda bilder.


Fina Cate Blanchett i orginal:



Och min lilla redigerade version:  (för ljust hår, jag vet)



Jag var taskig nog att göra såhär också:




Sen har vi Kate Winslet i orginal:



Och den omredigerade versionen:



Tschau!

Long time, no see

När jag var liten, ca 2-3 år, började jag på ett dagis som heter Duvan.  Där träffade jag en flicka som heter Ebba, och vi blev bästisar väldigt fort. Vi var med varandra i stort sett varje dag, tills jag flyttade och bytte dagis.  Då slutade vi vara med varandra, och jag fick nya kompisar.  Jag har inte träffat henne sedan jag var 4, men jag har ändå vissa minnen som är väldigt skarpa från att vi umgicks.
   Igår när jag var inne på bdb så råkade jag komma till hennes sida, och skrev till henne, och nu har vi pratat litegrann.
Jjag trodde inte ens att hon skulle komma ihåg mig, men det gör hon tydligen. Och på nåt sätt glädjer det mig. Jag vet inte riktigt varför, eftersom jag inte tänkt på det så mycket, men det känns ändå som att jag har fått bekräftat för mig att vi faktiskt var vänner när vi var små.  :)

   Det finns många underliga saker här i världen, och en av dom sakerna är alla dessa sammanträffanden man stöter på allt som oftast.
   Det råkar nämligen vara så att en av mina bästa vänner, AmAndA, bort granne med Ebba nu.  Läskigt va?  Det tycker iaf jag!  Lite underligt, men ganska kul!  
 
Jaja, dethär var bara ett lite onödigt inlägg, men jag kände för att skriva ner det ändå! :)

Tschau!


Ny Bloggdesign

Ja, som ni ser så har jag inte vidare bra skills när det kommer till sånthära, men jag ville iaf ha lite nya färger. Resultatet blev en väldigt grön, men på nåt sätt lite mysig, bloggsida.
   Vad tycks?  Är det bra? Eller blev det bara ett stort misslyckande? .__.

Idag på Tekniken skulle vi plocka isär en dator, för att ta ut moderkortet. Vi jobbade 4 tjejer tsm, och 4 killar tsm. Men vi tjejer fick en dator som var över 10 år gamal, och den var nästintill omöjlig att plocka isär. 
   Och som vi alla vet, har de flesta killar i min ålder en tendens att skryta om att de är bättre, så fort de får chansen. Alltså fick vi stå ut med att alla killar skrattade åt oss och typ retades.  Haha, no happy faces for us!
   Det sorgliga var att när alla killar hade gått kom Lotta (vår tekniklärare) och sa att det var en väldigt avancerad dator och att hon också tyckte att den var väldigt underlig.  Haha, det resulterade ju i 4 småsura tjejer som stod och önskade att killarna hade fått vår dator.  Men huvudsaken är att man själv vet sanningen!  (haha)

   Imorrn är det hårklippning som gäller, och sen kommer Amanda förbi en snabbis och hämtar hänglås. 
Söndagen spenderas med Skvättis-Märta och kanske lite kvällsläsning när man kommer hem från henne.

   Jaja, nu är det dags för mig att sticka. Jag har suttit här ett rätt bra tag och bestämt färgschema för bloggen, samt försökt hitta bra teckensnitt. Jag ska dock ordna upp den lite bättre när jag har tid! :)

Ha en trevlig fredagskväll och ta många sovmorgnar i helgen! ^^

Tschau!

Weak minded with no selfesteem

Oj herregud! 
    Vi har ett temaarbete i svenskan på skolan nu, "Kärlekskunskap", och det känns otroligt jobbigt. Vi ska ha minst 10 kapitel färdigskrivna till 27/2, men jag känner mig helt hjärndöd. Jag vet inte alls vad jag ska skriva faktiskt!
   När jag tänker på det, är det lite som min blogg. Jag bestämmer mig för att "nu ska jag sätta mig ner och skriva ner mina åsikter, med perfekt formulering", och vad händer?  Jag sitter och skriver en massa konstiga saker, som inte alls låter lika bra som i huvudet.  
  
   Det kommer upp underbara idéer i huvudet, men sedan, när man sätter ner fingret på första tangenten för att skriva ner det, försvinner allt lika fort som det kom!  Det är lite underligt. Jag avundas verkligen alla författare, som lyckas hålla sina idéer kvar, istället för att tappa bort dem i allt annat virrvarr i huvudet!   Eller de kanske lyckas hålla undan alla andra tankar som inte har nåt med det de ska skriva om att göra, för att de ska kunna koncentrera sig till 100%?

   Jag har faktiskt en liten fundering om detta. Att man inte lyckas skriva ner alla tankar på det sätt man gjort, på grund av dåligt självförtroende. Att man sitter och förväntar inget annat av sig själv än att man ska misslyckas med att skriva, och att det är de tankarna som kommer i vägen.  
   Låter det rimligt?

  
Jaja, tillbaka till svenskaarbetet. Det underliga med hela arbetet är att killarna, som brukar hata såna saker, jobbar bättre än oss tjejer.  Det var lite småkul när vi fick veta vad temat var, för vi tjejer började klaga direkt, medan killarna satt tysta. Jo, jag tror nog att det man minst väntar sig av någon, kan ske ändå!  Eller så har de helt enkelt bestämt sig för att få bra betyg, för de har skärpt sig väldigt mycket.  Jaja, it will forever be a mystery... 

Tschau!


Underligt

Jag har funderat över min blogg, och ska jag vara ärlig så tycker jag att det är den mest ointressanta bloggen jag stött på nån gång. Eller, ja. Nästan iaf.
  Men folk kommer liksom till mig ibland och säger saker som "Men, du måste uppdatera din blogg oftare!" och "Jag läste din blogg, och den är värsta bra!"  
    Mest troligt är ju det faktum att folk säger det för att vara snälla och göra mig glad, men egentligen ska man inte göra så.    Man ska inte säga nåt man egentligen inte tycker, för om nån har t ex en ny tröja på sig ska man inte säga: "Men gud vilken snygg tröja du har!" om man inte menar det. Eller vad tycker ni (du, kanske det ska vara? Inga läsare ju), ska man säga nåt man egentligen inte menar, om ingen har frågat vad man tycker?

Säg gärna vad ni/du tänker.   Vill veta hur alla andra tänker! ^^

Tschau!

RSS 2.0