I feel good

Lotta sov över inatt, och igår så pratade vi i telefonen med Andreas hur länge som helst.. Sen imorse så snackade vi med Fritz på morgonen, han var trött!
Dessutom skulle vi se på Boogeyman på natten typ, men det gick inte så bra. Vi somnade efter en halvtimme för att vi hade flummat hela dagen, så det blev inget skräckfilms tittande. :'/ Men jag ska se den ikväll istället, om jag lyckas hålla mig vaken, haha.

Men nu ska jag slänga in bilder på min nya kjol och mitt nyfärgade hår! :) <'3

Megasnygg, eller vad? ^^


Också håret:



Tyvärr så ser man inte färgen så bra, men den är ashäftig, och jag är mer än nöjd! ^^

Var är du, Lotta?

Idag var jag på stan med mamma, pappa och Edvin. Det var ganska så roligt, för jag fick en kjol som jag har velat ha i en vecka. Egentligen skulle jag inte få något annat än skorna jag köpte, men med lite övertalning och blinkande så går det nog att manipulera mamma till att köpa nåt ibland! Haha, det får mig inte att framstå som särskilt snäll märker jag.. ^^,
Iaf så är jag nöjd med skorna jag köpte, ett par gympadojjor och ett par vanliga skor inför hösten. Bild på skorna och kjolen kommer senare, om jag har någon ork att lägga in bilderna i datorn. Det är så jobbigt med alla sladdar som är i vägen! :'o

Anyhow, så börjar jag bli lite orolig för att Lotta inte har hört av sig. Hon skulle sova här ikväll, men jag har inte fått tag på henne. Eller är det normalt att ringa 70 samtal utan att få tag på den man ringer till, om inget har hänt? Antingen det, eller så låter hon bli att svara. (?)  Isch, jag är riktigt förvirrad just nu!


Dålig på att uppdatera?

Ehmm... Jahapp. Jag vet inte riktigt hur det kan komma sig, men av nån anledning är det faktiskt ett gäng personer som gillar att läsa min blogg. Om det beror på att de har tråkigt eller att de tycker att det är kul att läsa om andras liv vet jag inte. Men det är nog inte för att jag har ett intressant liv. Även om jag har varit på mitt livs äventyr är det roligare att läsa en självbiografi skiven av en kanin.

Ajja, gillar ni att läsa så ska jag försöka uppdatera så gott jag kan. 
Men nu är det ju så att jag har varit hyper hela veckan, och det gör att jag får så sjuk humor att det tillochmed är sjukt för att komma från mig. Idag på So:n så satt jag nämligen och räknade hur många lingon som gick in i klassrummet, sammanlagt var det nio av dem.
 Vilka var lingonen? Grabbarna i klassen. Men Linus accepterade sin nya titel right away, han hade inga problem med den.

Sen så undrar jag en sak.. Är jag konstigare än vad jag brukar, om jag säger att jag vill ha vinter? Jag überlängtar till den årliga friluftsdagen i Sidsjö. Jag vill åka slalom! ^^  Det är det bästa som finns. Man bara sicksackar ner för backen i full fart, och det känns som att man flyger. Det är en riktigt befriande känsla faktiskt, för man släpper alla tankar när man åker slalom. Ja, jag vill verkligen ha vinter!


Jag vet ...

Jag vet inte vad som, har hänt med mig, men jag är galen. Jovisst, det var ju en stor nyhet va?  Men nu har jag gått över gränsen.
Jag prisar den människa som kan berätta för mig, varför i hela bananskornas butik jag just nu sitter och lyssnar på Westlife?
Mitt liv börjar lida mot sitt slut, verkar det som. Jag kämpar just nu för att hitta någolunda bättre musik än att höra texten:
 I´m flying without wings...
Om och om igen... -.-

Tre udda på stan

Jaha. Det blev juh stan med Natta som bestämt, men inte som jag hade trott. Hennes lilla kompis Patrik följde också med. Men det gick bra ändå! (:   Det jobbiga var att han skrattade hela tiden och att jag inte fick ta hans keps! ( :'o )
Vi var lite halvgalna där vi sprang omkring och terrade folk.

Dessutom så var det en tant som kom ut ur butiken som vi satt utanför skyltfönstret hos, och bad oss försiktigt att flytta på oss så att folk kunde se att det var rea. Haha, vad vi skrattade när vi stack därifrån! x)
Jag ska inte säga vad som hände efter att Patrik hade åkt hemåt, för då blir Natta surig :'o  (:

Yesyes, Jag älskar dej, gumman! Hela sju år har gått, vi har hela livet framför oss! :)  <'33

RSS 2.0