Ingen rubrik

Tjolahejsan, vad dum man kan var ibland. Mamma bestämde sig för att vi skulle äta efterrätt idag, och självklart gjorde ho i ordning kladkakan direkt efter maten. Eftersom de redan blandat grädden och lagt min bit på en tallrik så åt jag när det var färdigt, vilket jag ångrar nu, för jisses vad jag känner illamående nu..Usch och Blä!
  
Dagen har i alla fall varit rätt bra. Jag har inte gjort så mycket, bara varit och storhandlat med familjen och sett lite på tv. Också har jag spelat på pappas nya 12-strängade gitarr, och den är superskön att spela på. Pappa är oerhört glad över den, ni skulle ha sett hans leende när han berättade att han skulle köpa den. Very good!

Igår blev det inte någon resa till Birsta för min del, eftersom det uppstod en del missförstånd. Och jag tillägger, för att absolut försäkra fröken Yoshia: Jag blev inte sur eller ledsen, jag orkade bara inte fixa med bussarna! :)
   En del bra inköp gjordes i vilket fall på stan igår. Jag köpte en vinterjacka på rea, så jag fick den för bara 250kr, och sen köpte jag en grå kofta också, vilket kan vara bra att ha. Mamma och pappa köpte en till likadan åt mig, fast i svart. Tack för det! :) Vi var på Accent också, och jag funderar faktiskt på att köpa ett par tumvantar där, för allvarligt talat; De var underbara! Jättemjuka, värmande och jättesöta. Loved them! 

För att avrunda lite så tänkte jag bara säga att jag har börjat läsa i en underbar bok, Jane Eyre, som är skriven av Charlotte Brontë (som förövrigt var syster med Emily och Anne Brontë). Den är skriven på mitten av 1800-talet, så språket är ju väldigt speciellt, men den är verkligen fantastiskt skriven. Trots att jag bara läst strax över 100 sidor så är jag helt fast, och jag känner mig verkligen förtrollad av de oerhört vackra och utförliga beskrivningarna i boken. Om du gillar att läsa så rekommenderar jag den starkt, så spring till närmaste bibliotek och låna den om du inte har den hemma, för den är rent fantastisk! 
   Med det sagt, vill jag önska er alla en god natts sömn och en bra vecka!


Tschau!


Köldskadad bloggare

Goder afton!
Här sitter jag, trött och luktar rök, eftersom jag varit på Åstön med klassen och åttorna. Vi åkte dit för att examinera oss idag i orientering, eftersom man ska kunna orientera på okänd mark för att klara orienteringen. Eftersom det var svinkallt (och då menar jag verkligen svinkallt!) ute var vi ju tvungna att elda lite, och jag satt vid brasan i stort sett hela tiden. Resultatet av det är ju kanske inte det trevligaste, eftersom jag nu luktar rök trots att jag när jag duschade schamponerade håret två gånger, + att jag använde balsam, och sen tvålade jag in kroppen två gånger, men lukten har fastnat. Wohooo!
   I vilket fall så gick åtminstone orienteringen väldigt bra, trots att mitt lokalsinne inte ens är mätbart med en stens. Visserligen så var banan väldigt lätt, men ändå. Jag är faktiskt stolt över att jag inte villade bort mig i skogen! 

Imorgon ska jag åka med Yoshia och hennes vän Becka(Becca?) till Birsta, och det lär ju bli trevligt. Jag ska leta efter en vinterjacka, eftersom den jag hade förra vintern börjar bli lite för liten, och det är alltid bra att vara ute i god tid. Efter Birsta ska jag nog åka in till stan och se om Capella är öppet, för jag ska nämligen köpa en ny notbok. Det ska bli trevligt med lite omväxling istället för att bara ha den notbok jag har nu, som jag förövrigt avskyr. Den nya notboken verkar lovande, och jag hoppas verkligen att den lever upp till mina förväntningar! 

Jag vill säga en sista sak också;  Lyssna på låten, den är underbar:




Tschau!

RSS 2.0