Gårdagen i bilder

Bilder från gårdagen, som lovat:


               


 



Och så en avslutande bild på den delikata efterrätten!



Jag ber om ursäkten för de väldigt suddiga bilderna, men det är svårt att få skarpa bilder på folk i rörelse och med en kamera som är lite trött.


Godnatt!

Pyjamasklädd fortfarande

Goddagens. Klockan är kvart över fem och jag sitter framför datorn, fortfarande klädd i nattlinne. Det känns inte som att jag har någon större ork till att göra något idag, eftersom det varit en lång vecka.
   Gårdagen var i alla fall oerhört trevlig! Tjejmiddagen hos Gill och Gina var väldigt rolig, grattis till de två töserna! :) Kameran följde så klart med, så jag slänger nog upp lite bilder senare. Vi var alla så mätta efter maten och godiset att vi inte tog efterrätten förrän vid elvatiden, och det var knappt så man orkade det då heller! Alla var finklädda och glada i alla fall, och trots att vi blev våldgästade av två puckon blev kvällen lyckad!

Nu ska jag nörda lite harpan innan middagen.


Tschau!

Ett trevligt paket

Hallådär.
Idag var jag på stan med Hiroshima, my friend, det var väldigt trevligt. Insförskaffade presenter åt fröknarna Härdfeldt, hoppas de blir glada! Jag hade ju trots allt inte mer att utgå ifrån än "Jag vet inte", så om de är missnöjda får de skylla sig själva! ;D
   När jag kom hem från stan låg ett detta lilla paket och väntade på mig på köksbordet.


Nyfiken och förundrad över detta obeställda paket rev jag upp det, i tron om att det skulle innehålla en bok.  Istället fann jag denna:


Första säsongen av The Big Bang Theory.

I paketet låg även en liten lapp med text på, som genast fick mig att förstå varför jag fått det. Det är nämligen så att jag var med i en sms-tävling om denna film i tidningen OKEJ för några månader sedan, eftersom jag vet att mamma gillar The Big Bang Theory så mycket. Självklart trodde jag inte att jag faktiskt skulle vinna den, men hejsan hoppsan, helt plötsligt låg där ett paket med mitt fina pris i.
Tackar OKEJ, för detta trevliga pris! :)


Tänkte bara berätta om denna trevliga lilla händelse, och nu när det är gjort har jag bara en sak att tillägga: Godnatt!

Omdömen och en hemsk läsning

Idag fick jag mina omdömen från skolan, och jag kan ju inte säga att jag är missnöjd. Som vanligt, ser det sådär fint och glatt ut, och det gör mig väldigt glad!  All stress och allt hårt arbete har lönat sig, tack och lov! Jag fick t.o.m bra omdömen i slöjden fastän jag, pinsamt värre, lyckades sy över dragkedjan på min necessär. Way to go, liksom!
   På dagens sista lektion, EA, satt jag och läste ett kapitel ur boken "På västfrontet intet nytt", och jag säger bara en sak: Läs den inte om du är känslig, för satan vad ont det gör att läsa den texten. Jag fick ont lite här och var allteftersom jag läste texten, för den beskriver alla skador som soldaterna får. AJ! 
Den beskriver även skadorna som hästarna få, och det var ju nästan värre. En av hästarna sprang runt, skadad, och snubblade på sina egna tarmar. Och nu blir jag nästan tårögd när jag berättar det. Usch! :(  Allt jag säger är att jag är tacksam att jag lever nu och inte get under första världskriget, jag skulle aldrig klara av något sådant. Visserligen var inte Sverige med i kriget, men ändå. Aldrig skulle jag vilja veta hur det var att vara soldat i kriget under de åren!

Nu ska jag passa på att lägga det beroendeframkallande spelet Harpan ett tag, innan jag hoppar in i duschen.
Godnatt, sov sött!

RSS 2.0